18 Eylül 2012 Salı

"Bi'şey Olsun" Çıkış Parçası ile İrem Candar Hayranlarına New York Sokaklarından Sesleniyor!

Buğulu sesi ve farklı vokal tarzı ile kendisine sağlam bir dinleyici kitlesi yaratmayı başaran İrem Candar “Bi’şey Olsun” çıkış parçası ile hayranlarının karşısına çıkıyor! Müzik dünyasına etkili bir giriş yapan genç şarkıcıyı bu solo çalışması ile adını müzik camiasının başarılı isimleri arasına yazdıracağının sinyalini veriyor!

2006 yılında Monopop adlı grup ile aktif müzik hayatına başlayan İrem Candar, Teoman ile yaptığı düeti, “Bana Öyle Bakma” ve “Karbeyazdır Ölüm” yorumları ile müzikseverlerin gönlüne taht kurdu. Daha o zamandan sağlam bir dinleyici kitlesi yaratan yetenekli vokal, başarısını geçtiğimiz sezon Behzat Ç. dizisinde seslendirdiği “Yoldan Geçen Adam” isimli şarkısı ile kanıtladı. Aynı zamanda ilk solo albümü; “Erik Ağacı”nın hazırlıklarını fısıldayan Candar, arayı çok uzatmadı ve “Bi’şey Olsun” diyerek albümünün ilk çıkış parçasını hayranlarına ulaştırdı.

http://www.ttnetmuzik.com.tr/album/Erik_Agaci/267625/albums/3158022 linkinden şarkıyı dinleyebilirsiniz!

İrem Candar farklı yorumu ile ses verdiği yeni çıkış parçası müzikseverler cephesinde yeni bir heyecan yaratacağa benziyor. Bestesini Gürsel Çelik ile birlikte hazırladığı şarkının klibi ise Bora Tarhan imzası taşıyor. Genç şarkıcıyı klibinde, korkularından ve geçmişinden kaçan bir kadın simgesi olarak izliyoruz. İrem Candar’ı Twitter'dan @iremcandarmusic , Facebook üzerinden ise http://www.facebook.com/iremcandar adreslerinden takip edebilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

RSS FeedRSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons